Skip to main content

SKINBOOSTER

hijaluron za pomlađivanje kože ruku, vrata, dekoltea

Skinboosteri hijaluronom su popularni estetski tretmani koji se koriste za hidrataciju kože i poboljšanje njezine teksture.

Ovi tretmani se često koriste za lice, ali se također mogu primijeniti na ruke, vrat i dekolte radi pomlađivanja i hidratacije kože na tim područjima.

Hijaluronski skinboosteri su gelovi koji se ubrizgavaju u kožu kako bi poboljšali hidrataciju, elastičnost i kvalitetu kože. Hijaluronska kiselina je supstanca koja se prirodno nalazi u koži i ima sposobnost zadržavanja vlage, čime koži daje punoću i hidrataciju.
Kada se primjenjuju na ruke, vrat i dekolte, ovi tretmani mogu pomoći u smanjenju finih linija i bora, poboljšati teksturu kože, te joj tako pružiti svježiji i mlađi izgled. Obično se preporučuje nekoliko tretmana kako bi se postigli optimalni rezultati, a rezultati obično traju nekoliko mjeseci.

Prije nego što se odlučite za tretman, važno je konzultirati se s kvalificiranim dermatologom ili stručnjakom za estetsku medicinu. Naši liječnici, uvijek Vas i sa zadovoljstvom čekaju u našem estetskom centru Irini i oni će procijeniti Vašu kožu, razgovarati o očekivanjima i potrebama te preporučiti najbolji pristup za postizanje željenih rezultata. Također, važno je imati na umu da mogu postojati rizici i mogućnost nuspojava, stoga je važno biti informiran o svim aspektima tretmana prije nego što se odlučite za njega.

Open chat
Hello 👋
Can we help you?