Skip to main content

SKINBOOSTER

HIJALURON ZA POMLAĐIVANJE KOŽE NA LICU

Skinbooster je kozmetički tretman koji se koristi za hidrataciju i osvježavanje kože lica.

Ovaj tretman uključuje injekcije hijaluronske kiseline, koja je prirodna supstanca koja se već nalazi u našoj koži. Hijaluronska kiselina ima sposobnost zadržavanja vlage, što pomaže u hidrataciji kože i vraćanju njezine punoće.

Glavni cilj Skinboostera je poboljšati teksturu kože, hidratizirati je, smanjiti sitne bore, kao i poboljšati elastičnost i sjaj kože. Ovaj tretman se često koristi na licu, ali može se primijeniti i na vratu, dekolteu i rukama.
Postoje različite marke i formule Skinboostera na tržištu, a izbor će često ovisiti o potrebama kože pojedinca i preporukama dermatologa ili liječnika estetske medicine.
Prilikom odabira, pomoći će Vam naši stručnjaci u estetskom centru Irini.

Tretman se obično sastoji od nekoliko sesija, raspoređenih u određenim vremenskim intervalima, kako bi se postigao optimalan rezultat.

Prije tretmana, na konzultacijama se procijenjuju potrebe kože i odredi najbolji pristup tretmanu. Također, važno je imati na umu da su mogući rizici i nuspojave koje bi trebalo raspraviti s liječnikom prije odluke o tretmanu.

Skinboosteri su popularni jer pružaju hidrataciju kože iznutra prema vani, dajući koži zdraviji i svježiji izgled. Ipak, kao i kod bilo kojeg kozmetičkog tretmana, rezultati mogu varirati ovisno o individualnim karakteristikama kože i postupku primjene.

Open chat
Hello 👋
Can we help you?