Skip to main content

PROFHILO

pomlađivanje kože lica

PROFHILO je prva injekcijska hijaluronska kiselina za remodeliranje kože i liječenje opuštene kože.

Nije dermalni filer, proizvod za mezoterapiju niti sredstvo za poboljšanje kože.

Ova revolucionarna 'hidratantna krema za injekcije' isporučuje visoku koncentraciju hijaluronske kiseline izravno u dermis kože. PROFHILO obećava ne samo da će hidratizirati i kondicionirati kožu, već djelovanje bioremodeliranja također izravno stimulira 4 vrste kolagena i elastina za učvršćivanje i glačanje kože poboljšavajući konture lica za prirodan, mladenački izgled.

PROFHILO je popularna opcija nekirurškog zatezanja lica u našem estetskom centru.
Za razliku od dermalnih punila koja ciljaju određena područja lica s gubitkom volumena, pruža cjelokupno pomlađivanje lica za uravnotežen estetski rezultat.
PROFHILO često preferiraju mnogi pacijenti zbog postupnih, prirodnih rezultata i nevjerojatnog učinka na hidrataciju, učvršćivanje i posvjetljivanje kože.

KOJE SU PREDNOSTI PROFHILA?

PROFHILO nudi sigurno, učinkovito pomlađivanje kože za one pacijente koji žele poboljšati kvalitetu kože, hidratizirati je i vratiti svoj sjaj. Zbog svojih jedinstvenih svojstava, PROFHILO također pomaže u poništavanju znakova starenja kože kao što su opuštenost kože i stanjivanje slojeva kože koji se javljaju zbog prirodnog procesa starenja jer je smanjena proizvodnja kolagena.

Zbog visoke razine hijaluronske kiseline PROFHILO stimulira i pojačava proizvodnju kolagena i elastina za učvršćivanje i zatezanje kože srednjeg dijela lica, perioralnog područja, čeljusti.

Open chat
Hello 👋
Can we help you?