Skip to main content

POLINUKLEOTIDI

Oporavak brz, rezultati vidljivi odmah, a nuspojave skoro pa i ne postoje!

Tretman polinukleotidima, za lice bez bora – uz poboljšanje cjelokupnog izgleda.

Polinukleotidi su niti nukleinskih kiselina koji se sve više koriste u kozmetičkim tretmanima zbog svojih potencijalnih regenerativnih i anti - aging svojstava. Ovi tretmani se obično nazivaju "nukleotidni tretmani" ili "DNK tretmani".

Tretmani polinukleotidima za kožu obično uključuju injekcije ili nanošenje proizvoda na kožu koji sadrže ove molekule. Njihova primjena ima za cilj poticanje procesa obnove kože, poticanje proizvodnje kolagena i elastina, kao i općenito poboljšanje teksture kože.
To može rezultirati smanjenjem bora, poboljšanjem elastičnosti kože i postizanjem svježijeg izgleda.

Prednost ovih tretmana je relativno brz oporavak, s minimalnim ili bez ozbiljnih nuspojava, iako individualni rezultati mogu varirati.

Zbog osjetljivosti samog zahvata, važno je da Vam tretmane polinukleotidima izvodi liječnit estetske medicine ili dermatolog, zbog izvrsnosti u poznavanju anatomije samog lica i čeljusti. Naš medicinsko – estetski centar Irini, samo i isključivo liječnicima prepušta tretmane s kojima nije potrebno riskirati, stoga nam se obratite s povjerenjem i budite sigurni u stručnost liječnika.

Prednost ovih tretmana je relativno brz oporavak, s minimalnim ili bez ozbiljnih nuspojava, iako individualni rezultati mogu varirati.

Prije nego što se odlučite za tretman polinukleotidima, kontaktirajte nas kako bismo mogli dogovoriti konzultacije na kojima ćemo razgovarati o Vašim očekivanjima i procijeniti jesu li polinukleotidi dobar izbor za Vas.

U većini slučajeva, tretmani polinukleotidima se preporučuju kao dio cjelokupne rutine njege kože, pa je važno kombinirati ih s ostalim odgovarajućim proizvodima i postupcima kako biste postigli najbolje rezultate.

Open chat
Hello 👋
Can we help you?