Skip to main content

OBLIKOVANJE

USANA

Prirodan izgled usana s dermalnim filerima

Umjetnost estetske harmonije na Vašim usnama – uz pomoć oblikovanja usana s filerima.

Tretmani dermalnim filerima predstavljeni kao inovativne metode za postizanje željenog oblika, volumena i definicije usana. Popularnost u medicinskoj estetici kao neinvazivna opcija za poboljšanje izgleda usana rastuća je, stoga ne čudi činjenica da se za oblikovanje usana filerima, naše pacijentice najčešće odlučuju.

Ukoliko se odlučite na tretman oblikovanja usana s filerima, prvi korak svakako su konzultacije u našem estetskom centru Irini, sa stručnjacima – liječnicima, koji bi fileri i aplicirali u usne. Oni će procijeniti Vaše usne, razgovarati o Vašim željama i potrebama i preporučiti najbolji način za napraviti željeni tretman.
Prije nego što se tretman izvrši, obično se nanosi lokalni anestetik kako bi se smanjila nelagoda.

Koristeći vrlo tanku iglu, liječnik pažljivo ubrizgava dermalne filere u usne prema prethodno dogovorenom planu oblikovanja.

Stručnjak će oblikovati usne kako bi postigli željeni izgled. To uključuje povećanje volumena, definiranje rubova ili ispravljanje nepravilnosti.

Nakon aplikacije filera, stručnjak će možda lagano masirati područje kako bi rasporedili filere i postigli ravnomjerniji izgled.

Možda ćete dobiti neke smjernice o tome kako pravilno njegovati tretirano područje nakon tretmana, kao i savjete za moguće nuspojave.

Važno je napomenuti da su dermalni fileri privremeni i njihov učinak obično traje nekoliko mjeseci do godinu dana, ovisno o tipu filera. Posjetite nas u našem medicinsko – estetskom centru Irini i konzultirajte se s našim liječnicima koji će ispuniti Vaše želje.

Open chat
Hello 👋
Can we help you?