Skip to main content

MEDICINSKO

ČIŠĆENJE LICA

Tretman koji i Vaše lice apsolutno zaslužuje…

Medicinsko čišćenje lica je postupak koji obično izvode kozmetički ili dermatološki stručnjaci u kliničkom okruženju kod nas u medicinsko – estetskom centru Irini.

Kao i svaki tretman, ovaj tretman se također sastoji od nekoliko koraka a to su:
- pregled kože,
- čišćenje,
- ekstrakcija,
- hidratacija.
Stručnjak će pregledati Vašu kožu kako bi odredio najbolji pristup čišćenju i koje proizvode ili tehnike treba koristiti. Prvo se koža očisti od šminke, nečistoća i viška masnoća. To se može postići pomoću različitih tehnika poput pilinga, abrazivnih sredstava ili parnih tretmana.

Ako je potrebno, stručnjak može ručno izvući komedone (mitesere) ili blage akne kako bi se koža očistila od začepljenih pora. Nakon čišćenja, obično se nanose hidratantni proizvodi ili serumi kako bi se koža umirila i hidratizirala.

Benefiti ovog tretmana mogu uključivati:

Uklanjanje mrtvih stanica kože, viška ulja i nečistoća.

Ekstrakcija komedona može smanjiti začepljenje pora.

Redovnim čišćenjem koža može postati glađa i mekša.

Nakon tretmana, koža često izgleda svježije i hidratizirano.

Prije nego što se odlučite za medicinsko čišćenje lica, uvijek je preporučljivo konzultirati se sa stručnjakom koji će procijeniti Vašu kožu i preporučiti najbolji tretman za Vaše potrebe. Kontaktirajte nas u medicinsko – estetskom centru Irini i rado ćemo Vas savjetovati…

Idealni kandidati za medicinsko čišćenje lica su obično osobe s masnom ili problematičnom kožom, sklone aknama, začepljenim porama ili miteserima. Međutim, ovo može biti korisno i za ljude s normalnom kožom koji žele očistiti kožu od svakodnevnih nečistoća i održavati je zdravom.

Open chat
Hello 👋
Can we help you?