Skip to main content

MASAŽA LICA

DRENAŽA, LIFTING

Kombinacija masaže lica, drenaže i liftinga lica može biti vrlo učinkovita za poboljšanje stanja kože i mišića lica

Masaža lica, drenaža lica i lifting lica su različiti tretmani usmjereni na poboljšanje stanja kože i mišića lica, s ciljem postizanja zdravijeg i mlađeg izgleda.

Masaža lica: Masaža lica je tehnika koja se koristi za opuštanje mišića, poboljšanje cirkulacije krvi i limfe te stimulaciju kože lica. Ovisno o tehnici i proizvodima koji se koriste, mogu se koristiti različite tehnike masaže poput tapkanja, kružnih pokreta ili laganih pritisaka. Ovaj tretman pomaže u smanjenju napetosti mišića lica, smanjenju oticanja i poboljšanju tonusa kože.

Drenaža lica: Drenaža lica je tehnika koja se fokusira na uklanjanje viška tekućine i toksina iz tkiva lica. Ovo može uključivati nježno tapkanje ili lagane pritiske duž limfnih puteva kako bi se potaknulo uklanjanje otpadnih tvari iz tkiva. Ova tehnika može pomoći u smanjenju oticanja, posebno oko očiju i obraza.

Lifting lica: Lifting lica je tretman koji se obično koristi radi podizanja i zatezanja kože lica kako bi se smanjile bore i opuštenost kože. Postoje različite metode za postizanje ovog cilja, uključujući kozmetičke procedure kao što su facelifting, radiofrekvencijska terapija, lasersko zatezanje kože, dermalni fileri ili neinvazivne metode poput mikrostruje ili radiofrekvencijskih uređaja koji potiču proizvodnju kolagena i poboljšavaju elastičnost kože.

POSJETITE NAS U NAŠEM MEDICINSKO – ESTETSKOM CENTRU IRINI

Kombinacija ovih tretmana može pružiti sveobuhvatan pristup njezi lica. Važno je konzultirati se sa stručnjakom ili kozmetičkim terapeutom kako bi se odabrao pravi redoslijed i tehnike tretmana koje odgovaraju Vašem tipu kože i željenim rezultatima. Također, redovito održavanje ovih tretmana može imati dugoročnije i vidljivije rezultate za zdravlje i izgled Vaše kože.

Open chat
Hello 👋
Can we help you?